Psihonet
Cine sunt eu?

Dincolo de nume și de poză, aș dori să-ți poți contura și tu, o imagine a mea. Am ales Psihologia pentru că mi s-a părut că va fi o provocare toată viață, un drum pe care va trebui mereu să învăț, să cunosc, să fac lucruri noi. Am stiut si am simtit inca din facultate ca vreau sa fac terapie….si am inceput in 2005 activitatea ca terapeut.
“Nu știu alții cum sunt, dar eu” am învățat cel mai bine APLICAND cunoștințele învățate. De aceea după facultate am simțit nevoia completării lor și am parcurs mai multe formări, pendulând între Cluj și București, între scaunul clientului și al terapeutului, invatand.
Daca ai ajuns pe aceasta pagina esti una dintre persoanele curajoase care au indraznit sa deschida o usa. Poate esti norocos/norocoasa si ai alaturi familie si prieteni care te sprijina; poate pana sa citesti aceste randuri ai incercat sa te vezi prin oglinda lor…dar nu e oglinda ta! Ai obosit intrebandu-te daca acesta este drumul?

Pentru mine terapia este atunci cand un om care a deschis usa avand alaturi niste “amici” ca- Ingrijorarea, Furia, Vinovatia, Tristetea etc. o inchide impreuna cu Linistea si Zambetul. Psihoterapia este un proces de constientizare. O sa fii mirat sa afli ca baza valorilor tale, cum privesti viata, cum e bine sa actionezi, ce valori ai, increderea ta in oameni etc…le-a luat “in locul tau” copilul care ai fost tu pana la varsta de 7 ani. Cu cât suntem mai putin constienti de motivele, sentimentele, gândurile, actiunile noastre, cu atât ele ne vor controla mai mult si vom ramâne blocati în vechile pattern-uri care nu mai functioneaza. Nu ne angajam în comportamente distructive în mod deliberat. Ce le sustine? Care este beneficiul de a le repeta? Nu tot timpul vom gasi solutia in plan constient si atunci ne amintim de iceberg….inconstientul care poate ascunde de multe ori cauza acestor comportamente. Putem incerca impreuna sa ne facem mai buna viata si sa aducem mai mult zambet in ea.
Universitatea din Oradea, Facultatea de Științe Socio Umane, secția Psihologie, (2001);
Formare in: Terapie si Hipnoza Ericksoniana (membru ARHTE), Analiză Tranzacțională, Terapie Cognitiv- Comportamentală.

Specializari / Expertiza
Indisponibil
Programul pentru astazi nu este disponibil
 • Luni

  Doar Programari

 • Marti

  N/A

 • Miercuri

  N/A

 • Joi

  N/A

 • Vineri

  N/A

 • Sambata

  N/A

 • Duminica

  N/A

 • Nu exista comentarii. Fii primul care adauga un comentariu!

 • Adauga o recenzie

   Inscrie-te la Newsletter-ul Psihonet.ro