Psihonet

Secunda de constientizare

Like us? Share the knowledge!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

by Mariana Tutu - consilier de dezvoltare personala si terapeut theta

Sanatatea este o zestre cu care venim pe lume fiecare, iar Forta Creatoare ne-a daruit tot ce avem nevoie pentru calatoria vietii- resurse indestulatoare, ghizi, informatii..

Starea de sanatate este efectul capacitatii noastre de a intelege si respecta legile divine care ne guverneaza pe toti. Se intampla insa uneori, desi ne propunem un drum bun, sa ne abatem de la calea initiala pentru ca mai apoi sa ne indepartam si chiar sa ne ratacim pe cale.

In ratacirea noastra, prin gandurile, cuvintele, faptele, privirile si gesturile noastre nocive, pline de ura si manie ne indepartam de Sinele Divin din interiorul nostru si astfel atragem dezechilibre de tot felul si boli.

 

Sanatatea se termina acolo unde incepe frica, conflictul cu tine insuti si cu ceilalti, neincrederea, indoiala, vinovatia, resentimentul, uitarea iubirii, si, dupa cum bine stim, ceea ce emitem, aceea atragem!

Am fost creati ca Trup, Minte, Suflet/Spirit. Fiecare din aceste parti ale noastre sunt strans conectate intre ele si conectate Ia Sursa creatoare. Cand legatura dintre aceste parti slabeste, sau cand este distrusa, fiinta noastra ca intreg pierde contactul cu Sursa.

 

Durerile sufletului se vindeca prin iertare si iubire. Iertarea este inceputul vindecarii. Iertarea dizolva rautatea, amaraciunea, sentimentul de vinovatie, tensiunile si toate sentimentele negative. Schimbarea modului de gandire si de viata concretizata in actiuni, ganduri, cuvinte, priviri si gesturi pline de iubire, credinta, iertare si speranta reprezinta panaceul oricarei afectiuni.

Vindecarea este in fiecare dintre noi! Vindecarea este o aventura interioara, intrucat vindecandu-va, va descoperiti, iar eu, prin sedintele de consiliere si terapie energetica, sunt alaturi de tine in tot acest proces de regasire si refacere a drumului catre adevaratul Sine!

 

Toate bolile apar ca urmare a unui soc, a unui conflict emotional constient sau inconstient in baza caruia, creierul declanseaza un mecanism de supravietuire biologica. Pentru a putea restabili starea de sanatate, este necesar sa decodificam mesajul programului creat de creier.

Spre exemplificare, durerea de ficat provine din propria mea atitudine fata de viata: ma plang tot timpul, opun rezistenta fata de ceva sau cineva, traiesc multa nemultumire, bucuria de a trai este aproape inexistenta, deoarece ii invidiez pe ceilalti, fapt care ma tulbura si ma intristeaza, am tendinta de a fi depresiv, acumulez frustrari, ura, gelozie, agresivitate, nu ma simt respectat si recunoscut.

Este necesar sa ma interoghez cu privire la emotiile pe care le traesc: mai am incredere ca ma voi implini si voi fi fericit? Ce sens pot da vietii mele? Care sunt limitele si posibilitatile mele? De ce ma agat de ceilalti si de situatii, in loc sa am incredere in mine?…etc

 

Toate aceste emotii acumulate genereaza o angoasa interioara si se manifesta in corpul fizic prin dureri de ficat, calculi biliari sau chiar cancer de ficat.

In sedintele de consiliere intuitiva, clientul/a este ghidat/a sa isi constientizeze emotiile si trairile, sa isi gaseasca sau sa isi redescopere punctele sale forte si sa isi schimbe perspectiva asupra situtiei care l-a adus in punctul de a manifesta afectiuni ale ficatului, pentru ca ulterior, prin terapia energetica pe care o practic, emotiile acumulate pe organul respectiv sa fie eliberate, ficatul dezamprentat si apoi vindecat.

Pentru detalii si programare nu ezitati sa ma contactati!

Cu inspiratie nepretuita din Jacques Martel, Marele dictionar al bolilor si afectiunilor

  • Nu exista comentarii. Fii primul care adauga un comentariu!

  • Adauga un comentariu

    Inscrie-te la Newsletter-ul Psihonet.ro