Psihonet
Cine sunt?

Mă numesc Roxana Ungureanu, sunt psiholog de peste 20 de ani și m-am specializat în consiliere psihologică individuală pentru adolescenți și adulți de toate vârstele. Ofer clienților o abordare practică, eficientă, orientată spre soluții și îi sprijin, cu empatie, să își depășească situațiile de impas și crizele existențiale.
Am absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității București, am urmat, de-a lungul timpului, sumedenie de cursuri și workshopuri de formare și perfecționare profesională și personală (de consiliere psihologică, de evaluare psihodiagnostică, de hipnoză regresivă, de terapia părților, de lucru cu copilul interior, de psihoterapie adleriană, de trainer, de terapie somatică, de NLP, de theta healing, de metoda Silva ...). Lucrez ca psiholog din 1996, la început în domeniul orientării în carieră, apoi al resurselor umane, iar din 2013 m-am axat exclusiv pe consilierea psihologică, deoarece am simțit că îmi place foarte mult și se potrivește cel mai bine cu stilul meu de lucru: eclectic, suportiv, orientat spre soluții și spre împuternicirea și creșterea autonomiei clientului.
Cum mă descriu clienții? Cu termeni care m-au emoționat și onorat: ”Bun profesionist”, ”conștiincioasă”, ”inspiră încredere”, ”discreție”, ”optimistă”, ”calmă”, ”deschisă spre învățare”, ”profunzime”, ”capacitate de a face conexiuni între diverse arii și idei”, ”empatie”, ”glas blând”, ”atitudine deschisă, prietenoasă, pozitivă”, ”ascultă fără să întrerupă”, ”explică în limbaj simplu” concepte psihologice, ”se adaptează la specificul interlocutorului”.
Oamenii cu care am lucrat până acum mi-au dovedit că relația terapeutică care se înfiripează de-a lungul ședințelor de consiliere este un parteneriat egal, plin de respect și afecțiune, în care ambele părți implicate învață, câștigă experiență, se îmbogățesc spiritual și sufletește. De aceea sunt recunoscătoare fiecărei persoane care îmi oferă ocazia de a o cunoaște și însoți, la un moment dat, pe drumul devenirii sale.

Deschis
Deschis non-stop
 • Luni

  Deschis toata ziua

 • Marti

  Deschis toata ziua

 • Miercuri

  Deschis toata ziua

 • Joi

  Deschis toata ziua

 • Vineri

  Deschis toata ziua

 • Sambata

  N/A

 • Duminica

  N/A

 • Nu exista comentarii. Fii primul care adauga un comentariu!

 • Adauga o recenzie

   Inscrie-te la Newsletter-ul Psihonet.ro