Psihonet
Cine sunt?

Intotdeauna am lucrat cu oamenii iar meseria de psiholog este ce mi-am dorit mereu sa fac si pentru care m-am pregatit toata viata. Preocuparile mele actuale se indreapta spre intelegerea mecanismelor mentale care anima oamenii, ceea ce ii ajuta sa-si depaseasca blocajele si ce-i impiedica sa-si manifeste potenţialului creator, pentru cresterea calitatii vietii lor. Oameni construiesc o povestire a suferintei, iar experinta terapeutica ii ajuta sa incorporeze si sa dea sens evenimentelor dificile si unitate si scop vieti.

Mi-am luat licenta in psihologie la Universitatea Ecologica din Bucuresti, cu un studiu comparativ despre Anxietatea, Stima de sine si Performantele Scolare la Adolescenti. Am continuat aprofundarea studiilor printr-un master in Psihodiagnoza Cognitiva si Consiliere Psihologica, finalizate cu un studiu despre Evaluarea Psihologica si Consilierea Tulburarilor Anxioase.

Am pregatire in Psihologie (Psihologie clinica, Psihologia muncii si organizationala, Psihologia transporturilor, Psihologie pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala), Psihoterapie de cuplu si familie sistemica, Psihologia tulburarilor de spectru autist, Psihoterapie prin hipnoza, Psihoterapie prin regresii in vieti anterioare, Consiliere pentru dezvoltare personala, Consiliere vocationala, Success Coach.

Cred cu tărie că psihoterapia te ajuta sa:

Sa gestionezi anxietatea, blocajele sau stresul din cauza muncii excesive sau a altor situatii care se pot dovedi coplesitoare
Sa faci fata unor schimbari radicale in viata, cum ar fi pierderea locului de munca, falimentul, divortul, decesul unei persoane dragi
Sa rezolvi situatiile conflictuale din relatia cu partenerul sau cu alta persoana din viata ta
Sa eviti reactii nedorite, cum ar fi agresivitatea, comportamentul violent sau comportamentul pasiv-agresiv
Sa faci fata unor probleme de sanatate fizica grava, cum ar fi diabetul, cancerul sau durerea pe termen lung (cronica)
Sa te recuperezi dupa abuzuri fizice, psihice sau sexuale
Sa rezolvi dificultatile de somn.

Deschis
Program astazi: 10:00 am - 8:00 pm
 • Luni

  10:00 am - 8:00 pm

 • Marti

  10:00 am - 8:00 pm

 • Miercuri

  10:00 am - 8:00 pm

 • Joi

  10:00 am - 8:00 pm

 • Vineri

  10:00 am - 8:00 pm

 • Sambata

  10:00 am - 4:00 pm

 • Duminica

  N/A

Social Media
Locatie
 • Nu exista comentarii. Fii primul care adauga un comentariu!

 • Adauga o recenzie

   Inscrie-te la Newsletter-ul Psihonet.ro