Psihonet
Cine sunt?

Sunt Ioana Neacsu, psiholog clinician și psihoterapeut cu formare în hipnoză clinică, relaxare și terapie ericksoniana. Încă din tinerețe, am fost fascinată de lumea complexă a minții umane și de felul în care acestea ne influențează comportamentul și starea de bine. Am ales să devin psiholog pentru a ajuta oamenii să înțeleagă și să își gestioneze emoțiile, gândurile și comportamentele, astfel încât să își poată îmbunătăți viața.
Deși mi-am inceput cariera intr-un alt domeniu de activitate, pasiunea mea pentru psihologie m-a determinat să îmi urmez instinctul și să îmi construiesc o cariera in acest domeniu. Prima formare ca Specialist in activitatea de Coaching m-a adus mai aproape de problemele clienților mei, mai ales de natura organizaționala: managementul eficient al timpului și resurselor, comunicarea si rezolvarea conflictelor interpersonale, dezvoltarea de noi abilități și competențe pentru îmbunătățirea carierei.
Faptul ca problemele de natura personala interfera de multe ori cu cele de natura profesionala mi-au stârnit curiozitatea spre un studiu mai aprofundat al naturii umane. Astfel m-am specializat în hipnoză clinică, relaxare și terapie ericksoniana. Am dobândit metode eficiente care mă ajută să fiu aproape de clienții mei să își atingă obiectivele și să își îmbunătățească starea de bine. Îmi place să lucrez cu oamenii și să îi ajut să își găsească propria cale de a face față provocărilor vieții și să își atingă potențialul maxim.
În plus, formarea mea nu se oprește aici. Am continuat să mă specializez în terapie de cuplu centrata pe emoții, terapie centrata pe scheme cognitive și am acumulat competențe de evaluare clinica. Sunt dedicată să ofer pacienților mei un sprijin complet, prin utilizarea abilităților mele și a cunoștințelor acumulate în domeniu."
Am obținut rezultate pozitive cu clienții mei care au avut de înfruntat probleme asociate cu depresia, anxietatea, atacurile de panică, insomnia, dependențele, burnout, problemele de cuplu.
"Vă invit să lucrăm împreună pentru a vă atinge obiectivele. Sunt aici pentru a vă asculta, a vă înțelege și a vă susține în procesul de dezvoltare personala sau de vindecare emoțională și mentală. Sunteți importanți pentru mine și voi face tot posibilul să vă ajut să vă simțiți în siguranță, înțeleși și încurajați pe parcursul întregului proces de schimbare."

Specializari / Expertiza
Indisponibil
Programul pentru astazi nu este disponibil
 • Luni

  Doar Programari

 • Marti

  N/A

 • Miercuri

  N/A

 • Joi

  N/A

 • Vineri

  N/A

 • Sambata

  N/A

 • Duminica

  N/A

 • Nu exista comentarii. Fii primul care adauga un comentariu!

 • Adauga o recenzie

   Inscrie-te la Newsletter-ul Psihonet.ro