Psihonet
Cine sunt?

Numele meu este Hajar Owrang, sunt consilier psihologic cu drept de libera practica. Sunt consilier pentru dezvoltare personala si coach pentru copii si adolescenti. Sunt fondatorul centrului online de consiliere psihoterapie si dezvoltare personala "Vocea Terapeutului". Motivul pentru care am ales aceasta meserie frumoasa: in primul rand este pasiunea pe care o am de la varsta de 19 ani pentru psihologie atunci cand ascultam si citeam articole si emisiuni legate de psihologie, de atunci mi-a placut foarte mult sa lucrez cu oamenii. In al doilea rand doresc foarte mult sa ii ajut pe parintii care au copii cu dizabilitati ca sa isi gestioneze traumele aparute in urma dizabilitatii copilului pentru ca fiind nevazatoare din nastere cunosc situatia si ma pot empatiza cu acesti parinti.

π‘ͺ𝒖 𝒄𝒆 π’Žπ’‚ 𝒐𝒄𝒖𝒑?
π‘ͺπ’π’π’”π’Šπ’π’Šπ’†π’“π’† π’‘π’”π’Šπ’‰π’π’π’π’ˆπ’Šπ’„π’‚ π’π’π’π’Šπ’π’†.

Pentru multi dintre noi, acasa este locul in care ne simtim cel mai bine, locul unde bucurandu-se ne de cei dragi, gasim curajul sa ne deschidem sufletul, sa fim naturali si sa ne exprimam mai usor.

Suntem constienti ca pentru multe persoane, discutia cu un psiholog, nu este intotdeauna usoara, mai ales la primele sedinte, de aceea incercam mereu sa venim in sprijinul pacientilor si sa le usuram experienta, facandu-o cat mai placuta.
De aceea acum la Vocea Terapeutului profitand de noile oportunitati tehnologice, iti oferim. online ajutor specializat direct la tine acasa.

Astfel tu ramai in siguranta maxima, in confortul casei tale, iti poti deschide sufletul mai usor si economisesti timp, efort si costuri, nemaifiind nevoie sa te deplasezi nicaieri. Beneficiile de a apela la ajutorul unui psiholog online.

β—¦ Este confidential: toata comunicarea cu un psiholog online respecta un protocol de securitate,
astfel ca toate informatiile impartasite raman confidentiale;
Indiferent de problema cu care te confrunti, suntem alaturi de tine, mereu pregatiti sa-ti oferim consiliere psihologica profesionista cu solutii personalizate 1-la-1, pentru a ne asigura ca-ti vei regasi echilibrul, siguranta, increderea in tine si bucuria de a trai.

Bazandu-ne pe o experienta in domeniu acumulata de-a lungul anilor,, timp in care am ajutat nenumarate persoane, garantam ca vei simtii o schimbare chiar dupa prima sedinta! In zilele noastre suntem din ce in ce mai ocupati, din ce in ce mai agitati si avem tot mai putin timp pentru noi si lucrurile care conteaza cu adevarat. Nu de putine ori, in criza de timp, renuntam la prioritatile personale in detrimentul altor factori. Astfel ajungem adeseori sa plasam nevoile noastre psihologice pe ultimul plan.

Pentru ca suntem constienti cat de importanta este sanatatea psihica in activitatea noastra de zi cu zi, iti oferim un program de consiliere foarte flexibil, fara alte costuri. Atunci cand te afli in fata unui psiholog, adeseori vorbesti despre cele mai sensibile lucruri din viata ta, despre problemele, fricile, dorintele si visele tale cele mai ascunse si pentru a putea face acest lucru trebuie intotdeauna sa cladesti o relatie de incredere intre tine si psihologul tau si sa fii absolut sigur ca nimic din ceea ce spui nu va fi judecat, interpretat gresit sau mai rau a divulgat altor persoane cunoscute sau necunoscute.

Pentru ca stim ca discretia si intimitatea sunt extrem de importante in astfel de situatii, inca de la prima sedinta, iti garantam ca vom respecta confidentialitatea si etica profesionala, doua principii fundamentale pentru orice psiholog si inainte de orice ne luam scris angajamentul ca vom pastra totul confidential, asa cum cere si profesia, toate astea doar pentru ca tu sa te simti sigur si linistit, gata sa-ti deschizi sufletul in fata noastra si astfel sa lucram impreuna la cea mai buna varianta ta.sedintele se vor desfasura pe Skype, WhatsApp, Google meet sau Zoom.

Pentru detalii si programare nu ezitati sa ma contactati.

Daca doresti sa afli mai mult despre mine si activitatea, sau doresti sa citesti mai multe articole interesante in domeniul psihologiei, te invit sa accesezi linkul de mai jos.

http://www.voceaterapeutului.com/

Doar Programari
Doar Programari
 • Luni

  Doar Programari

 • Marti

  Doar Programari

 • Miercuri

  Doar Programari

 • Joi

  Doar Programari

 • Vineri

  Doar Programari

 • Sambata

  N/A

 • Duminica

  N/A

 • Nu exista comentarii. Fii primul care adauga un comentariu!

 • Adauga o recenzie

   Inscrie-te la Newsletter-ul Psihonet.ro