Psihonet
Cine sunt?

Intervenție psihologică suportivă în Psihosexologie: ghidare în cunoaștere și evoluție în relațiile intime, conexiune reală în erotism prin asumarea în propria sexualitate.

Mă adresez persoanelor care până în prezent s-au lovit de tabu-ul sexualității, celor care nu au cunoștințe în domeniu și doresc îndrumare, celor care doresc să mai acumuleze informații/cunoștințe în plus, celor care nu au cunoscut satisfacția în intimitatea relațiilor amoroase sau au înțeles că este timpul să este mult mai mult dincolo de limitare.

Scopul? Descoperirea propriei energii erotice, a multiplelor orgasme și orgasmelor multiple (Da,sunt lucruri diferite!) , schimbarea viziunii asupra relațiilor sexuale (mă refer la interacțiunea umană reală versus pornografie).

Probleme abordate: dificultăți în relațiile intime,  anxietate de performanță, lipsa cunoștințelor sexuale și educației în sănătatea sexuală, lipsa plăcerii în raport cu actul sexual, tabu-urile si miturile sexuale.
Solutii? Metode și tehnici:

·      Pentru creșterea timpului ca performanță erotică în actul sexual

·      Pentru atingerea multiplelor orgasme și orgasmelor multiple atât feminine cât și masculine

·      Pentru creșterea energiei sexuale

 

Înlăturăm împreună blocajele psiho-emoționale cauzate de posibile traume de diverse naturi, evenimente deosebite cu încărcătură emoțională puternică, abuz sexual, tabu-uri religioase sau culturale „moștenite” transgenerațional („de la părinți/rude/îngrijitori etc) sau implementate neconstructiv.

Beneficiile vor apărea sub forma creșterii energiei vitale, vor scădea emoțiile care nu îți sunt benefice, se va instala „starea de bine și energia pozitivă”, vor dispărea simptomele depresiei și anxietății, viața ta va începe să se îmbunătățească, la fel și calitatea relațiilor interumane.

Viziunea mea...De la traumă, la evoluție...De la sexul sportiv, la conexiunea în erotism.

Indisponibil
Programul pentru astazi nu este disponibil
 • Luni

  Doar Programari

 • Marti

  Doar Programari

 • Miercuri

  N/A

 • Joi

  Doar Programari

 • Vineri

  Doar Programari

 • Sambata

  N/A

 • Duminica

  N/A

Locatie
 • Nu exista comentarii. Fii primul care adauga un comentariu!

 • Adauga o recenzie

   Inscrie-te la Newsletter-ul Psihonet.ro