Psihonet

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Acesti Termeni si Conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.psihonet.ro detinut si operat de compania SC Psihoweb S.R.L,  CUI: 45754934 din CALEA BUCURESTI, nr. 214, cod postal 085200, Giurgiu, adresa de e-mail: office@psihonet.ro, care actioneaza pe baza certificatului IUNE ROONRC J52/208/2022. Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesti Termeni si Conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului, si va trebui sa-i accepte fara alte limitari sau rezerve. SC PSIHOWEB SRL isi rezerva dreptul de a modifica unilateral, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime continutul prezentelor conditii legale de utilizare a site-ului.

Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. In situatia in care accesati site-ul si il folositi, se considera implicit ca ati acceptat termenii si conditiile legale de utilizare al acestuia.

Prezentul Acord defineste conditiile de utilizare de catre utilizatori a materialelor si serviciilor site-ului www.psihonet.ro, detinut de SC Psihoweb SRL., care actioneaza pe baza certificatului IUNE ROONRC J52/208/2022.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor sau serviciilor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Platforma contine:

  • informatii pentru publicul larg, cu accent pe psihoterapie, psihologie, psihiatrie si consiliere;
  • interfata pentru furnizarea de consultatii, in special in domeniul psihologiei/psihiatriei de catre terapeuti/medici cu experienta.

1. Dispozitii generale.

1.1. Urmatorii termeni si definitii se aplica in acest document si in anexele sale:

Acord – acest document cu toate completarile, modificarile si anexele specificate in acesta.

Site – un sistem informatic automat disponibil pe Internet la adresa de retea din domeniul www.psihonet.ro (inclusiv subdomenii).

Utilizator – o persoana fizica capabila inregistrata pe site care a aderat la acest Acord in interes propriu pentru a utiliza oportunitatile oferite de Site. Inregistrarea pe site este permisa numai pentru persoanele cu varsta peste 18 ani.

Specialist – un tip de utilizator inregistrat care este medic, psihiatru, psihoterapeut, psiholog, psihanalist.

Client – o persoana fizica capabila inregistrata pe site in scopul asistentei ulterioare, consilierii de specialitate, comunicarii sau informarii.

Serviciu – un set de servicii furnizate Utilizatorului care utilizeaza Site-ul.

Continut – imagini, text, materiale audio si video, informatii si mesaje de orice natura.

Cont personal – o sectiune personala a Site-ului, la care Utilizatorul are acces dupa inregistrare si/sau autorizare. Contul personal este conceput pentru a stoca datele personale ale Utilizatorului, a vizualiza si a gestiona functionalitatea disponibila a Site-ului. Contul personal se afla la adresa de retea: www.psihonet.ro/profile

1.2. Site-ul ofera Utilizatorului posibilitatea sa foloseasca functiile si serviciile oferite pe acesta in termenii si conditiile stabilite in prezentul Acord.

1.3. Site-ul ofera Utilizatorilor acces la o gama larga de servicii din domeniul psihologiei, inclusiv sectiuni de articole, traininguri, organizatii, sfaturi de specialitate si alte sectiuni de comunicare, cautare, plasare si stocare a diverselor tipuri de informatii si materiale. (continut). Toate serviciile existente in prezent, precum si orice dezvoltare a acestora si/sau adaugarea unora noi, fac obiectul prezentului Acord.

1.4. Site-ul are dreptul in orice moment si fara notificare prealabila a Utilizatorului de a aduce modificari listei de servicii oferite pe Site si (sau) preturilor aplicabile serviciilor furnizate.

1.5. Site-ul isi rezerva dreptul de a modifica, adauga sau elimina clauze din acest Acord in orice moment, fara a anunta Utilizatorul. Este responsabilitatea Utilizatorului sa urmareasca orice modificari aduse acestui Acord. Versiunea actuala a Acordului se afla pe Site la: www.psihonet.ro/…

1.6. Acordul intra in vigoare din momentul in care Utilizatorul isi exprima consimtamantul fata de termenii sai in modul prevazut in clauza 1.7 din Acord.

1.7. Dupa ce a trecut procedura de inregistrare pe Site, Utilizatorul se considera ca a acceptat termenii Acordului in totalitate, fara rezerve sau exceptii. In cazul in care Utilizatorul nu este de acord cu oricare dintre prevederile Acordului sau anexelor acestuia, Utilizatorul nu are dreptul de a utiliza serviciile Site-ului. In cazul in care Site-ul a adus modificari Acordului in modul prevazut in clauza 1.5 din Acord, cu care Utilizatorul nu este de acord, acesta este obligat sa inceteze utilizarea serviciilor Site-ului.

2. Conditii generale de utilizare a site-ului.

2.1. Conditii generale pentru toti Utilizatorii.

2.1.1. Vizualizarea Continutului postat pe Site in sectiunile „Baza de cunostinte”, „Diagnosticare”, „Specialisti”, „Probleme si Solutii” este asigurata in domeniul public, nu necesita inregistrarea si/sau autorizarea obligatorie a Utilizatorului.

2.1.2. Orice alta utilizare a functionalitatii Site-ului, inclusiv utilizarea Serviciilor, poate solicita Utilizatorului sa se inregistreze si sa se autorizeze pe Site.

2.1.3. Lista de functionalitati a Site-ului, a carei utilizare necesita inregistrare si/sau autorizare prealabila, precum si adoptarea, daca este cazul, de documente suplimentare pentru utilizarea Serviciilor, este stabilita la discretia exclusiva a Site-ului si poate fi schimbat unilateral fara notificare prealabila.

2.1.4. Informatiile despre Utilizator continute in cont si Contul Personal al Utilizatorului sunt stocate si procesate de Site in conformitate cu Politica de confidentialitate (Anexa 1. Politica de confidentialitate).

2.1.5. Utilizatorul este singurul responsabil pentru securitatea mijloacelor alese de acesta pentru a accesa contul (parola), si de asemenea asigura in mod independent confidentialitatea acestora. Utilizatorul este singurul responsabil pentru toate actiunile si consecintele acestora comise in contul Utilizatorului, inclusiv cazurile de transfer voluntar de catre Utilizator a datelor pentru a accesa contul Utilizatorului catre terti in orice conditii. In acelasi timp, toate actiunile efectuate in contul Utilizatorului sunt considerate a fi efectuate de catre Utilizator insusi, cu exceptia cazurilor ce nu depind de vointa acestuia.

2.1.6. Site-ul are dreptul de a bloca sau sterge contul Utilizatorului, precum si de a interzice accesul la anumite Servicii, de a elimina orice continut fara explicatii, inclusiv in cazul in care Utilizatorul incalca termenii acestui Acord sau aplicatiile acestuia si, de asemenea, daca contul de Utilizator nu a fost utilizat de mai mult de 12 (douasprezece) luni calendaristice consecutive.

 

2.2. Conditii de inregistrare pe site ca Specialist.

2.2.1. La inregistrarea pe Site ca Specialist, utilizatorul se obliga sa furnizeze informatii corecte si complete despre el asupra problemelor propuse in formularul de inregistrare si Contul Personal, si sa pastreze aceste informatii la zi.

2.2.2. Site-ul isi rezerva dreptul in orice moment de a solicita Specialistului sa confirme datele specificate in timpul inregistrarii si sa solicite documente justificative in acest sens (in special, acte de identitate, documente educationale, certificate), refuzul de a le furniza, la discretia Site-ul, poate fi echivalat cu furnizarea de informatii false si atrage consecintele prevazute in clauza 2.1.6. Acorduri.

 

2.3. Conditii la inregistrarea pe site ca Client.

2.3.1. Clientul are dreptul de a utiliza un nume fictiv sau un pseudonim la inregistrare, cu conditia ca aceasta sa nu se faca in scopul uzurpari identitatii unei alte persoane, ci doar pentru a pastra confidentialitatea si anonimatul atunci cand cauta ajutor sau comunica pe Site.

2.3.2. Clientul este constient si accepta ca atunci cand contacteaza Specialistii cu o intrebare, raspunsul primit reflecta doar punctul de vedere al autorului mesajului si nu este lipsit de ambiguitate. Clientul este constient si este de acord ca numai el personal, independent ia o decizie cu privire la consultatia sau sfatul primit. Site-ul nu este responsabil pentru recomandarile date de Specialisti sau alti utilizatori. Site-ul nu este responsabil pentru consecintele rezultate din utilizarea informatiilor, sfaturile sau consultarile primite pe Site sau cu ajutorul acestuia sub nicio forma, inclusiv consultarile online, corespondenta, utilizarea serviciilor site-ului sau in alte moduri.

3. Restrictii privind utilizarea Site-ului.

Acceptand termenii acestui Acord, intelegeti si recunoasteti ca:

3.1. Site-ul are dreptul de a stabili limite si restrictii privind utilizarea Serviciilor pentru toti sau individuali Utilizatori, inclusiv: prezenta/absenta functiilor, sectiunilor, oportunitatilor individuale.

3.2. Utilizatorul foloseste Site-ul pe propriul risc. Serviciile sunt furnizate „ca atare”. Site-ul nu isi asuma nicio responsabilitate, inclusiv pentru conformitatea Site-ului si a Serviciilor furnizate de acesta cu scopurile Utilizatorului.

3.3. Site-ul nu garanteaza ca: Serviciile indeplinesc cerintele Utilizatorului la momentul acceptarii Acordului si le va respecta ulterior; Serviciile vor fi furnizate continuu, rapid, fiabil si fara erori; informatiile care pot fi obtinute prin utilizarea Site-ului vor fi exacte si de incredere si pot fi utilizate in orice scop sau in orice calitate (de exemplu, pentru a stabili si/sau confirma orice fapte); calitatea oricarui produs, serviciu, informatii si continut obtinut prin utilizarea Serviciilor va indeplini asteptarile Utilizatorului.

3.4. Site-ul nu este responsabil pentru intarzierile sau esecurile in procesul de efectuare a unei tranzactii rezultate din forta majora, precum si pentru orice caz de defectiuni la sistemele de telecomunicatii, informatice, electrice si alte sisteme conexe, pentru siguranta informatiilor private in cazul in care acestea au devenit proprietate a tertilor ca urmare a piratarii Site-ului ( infectie cu malware), a spargerii mijloacelor tehnice de acces la site-ul Utilizatorului sau ca urmare a actiunilor Utilizatorului insusi.

3.5. Site-ul nu este responsabil pentru actiunile serviciilor terte insotitoare utilizate de acesta, sistemele de transfer, bancile, sistemele de plata, sistemele de posta prin SMS, e-mail si altele asimilate si pentru intarzierile asociate cu activitatea acestora.

3.6. Orice informatie si/sau materiale accesate de Utilizator folosind Site-ul, Utilizatorul le poate folosi pe propriul risc si este singurul responsabil pentru posibilele consecinte ale utilizarii informatiilor si/sau materialelor specificate.

3.7. Intrucat Site-ul se afla in stadiul de adaugari si actualizari constante, forma si natura functionalitatii Serviciilor sale se pot schimba din cand in cand fara notificarea prealabila a Utilizatorului. Site-ul are dreptul, daca este necesar, la propria discretie de a opri (temporar sau definitiv) furnizarea Serviciilor (sau a functiilor individuale ale acestora) catre toti Utilizatorii in general sau catre un Utilizator individual, in special, fara notificare prealabila.

3.8. Site-ul nu este responsabil pentru niciun fel de pierderi care au aparut ca urmare a utilizarii de catre Utilizator a Serviciilor Site-ului.

3.9. Site-ul nu este in niciun fel asociat cu Continutul furnizat si/sau postat pe acesta de catre Utilizatori si nu verifica in mod exhaustiv continutul, autenticitatea si siguranta acestui Continut sau a componentelor acestuia, precum si conformitatea acestora cu cerintele legislatiei in vigoare. iar Utilizatorii au dreptul necesar pentru a-l distribui si/sau utiliza.

3.10. Site-ul nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor specificate in chestionarele Specialistilor, inclusiv informatii despre educatie si autenticitatea copiilor documentelor de invatamant plasate de acestia in chestionar. Site-ul are dreptul (dar nu este obligat) sa verifice copiile documentelor furnizate de Specialist pentru conformitatea cu statutul profesional declarat de acesta, insa rezultatul unei astfel de verificari nu poate fi considerat exhaustiv si serveste drept ghid pentru orice actiuni sau decizii ale Utilizatorului.

3.11. Utilizatorul este singurul responsabil pentru conformitatea continutului postat de utilizator cu cerintele legislatiei in vigoare, inclusiv raspunderea fata de terti in cazurile in care plasarea de catre Utilizator a unui astfel de continut sau a continutului acestuia incalca drepturile si interesele legitime ale terti, inclusiv drepturile personale neproprietate ale autorilor, alte drepturi intelectuale ale tertilor persoane si/sau incalcarea beneficiilor intangibile ale acestora.

3.12. Utilizatorul este de acord ca Site-ul nu este obligat sa efectueze o verificare preliminara a Continutului de orice fel postat si/sau distribuit de catre Utilizatori prin Serviciile sale si ca Site-ul are dreptul (dar nu si obligatia) la propria sa discretie de a refuza sa plaseze si/sau sa distribuie un astfel de continut sau sa elimine orice continut. Utilizatorul este constient si este de acord ca trebuie sa evalueze in mod independent toate riscurile asociate cu plasarea si distribuirea unui astfel de continut, inclusiv o evaluare a fiabilitatii, exhaustivitatii sau utilitatii acestuia.

3.13. In special, atunci cand foloseste Site-ul, Utilizatorul nu are dreptul la:

3.13.1. incarcat, trimis, transmis sau in orice alt mod postat si/sau distribuit informatii care sunt ilegale, rau intentionate, calomnioase, care demonstreaza sau promoveaza violenta si cruzimea, incalca drepturile de proprietate intelectuala, promoveaza ura si/sau discriminarea impotriva persoanelor pe criterii de rasa, etnie, gen, religie, motive sociale, contine insulte la adresa oricaror persoane sau organizatii, contine elemente (sau este propaganda) de pornografie, erotica infantila, este publicitate (sau este propaganda) pentru servicii sexuale (inclusiv sub pretextul altor servicii), explica procedura de fabricare, utilizare sau alta utilizare a substantelor stupefiante sau a analogilor acestora, explozivi sau alte arme, pentru a efectua orice actiuni,

3.13.2. sa incalce drepturile tertilor, inclusiv ale minorilor si/sau sa le prejudicieze sub orice forma;

3.13.3. uzurpare identitatii unei alte persoane sau reprezentant al unei organizatii si/sau comunitati fara drepturi suficiente, inclusiv a angajatilor Site-ului, precum si utilizarea oricaror alte forme si metode de reprezentare ilegala a altor persoane pe Internet;

3.13.4. sa incarce, sa trimita, sa transmita sau in orice alt mod sa plaseze si/sau sa distribuie Continutul, in lipsa unor drepturi la astfel de actiuni conform legii sau oricarei relatii contractuale;

3.13.5. colectarea si stocarea datelor personale ale altor persoane fara autorizatie;

3.13.6. perturba functionarea normala a Site-ului sau a Serviciilor acestuia;

3.13.7. posteaza link-uri catre resurse de internet, al caror continut este contrar legislatiei actuale a statului roman si a spatiului comunitar european;

3.13.8. promoveaza actiuni care vizeaza incalcarea restrictiilor si interdictiilor impuse de Acord;

3.13.9. face publicitate, recomanda si ofera pe pagina sa, in „Discutii” sau in mesaje private orice medicamente, suplimente alimentare si alte produse care afecteaza organismul uman;

3.13.10. avand statutul de „Specialist” pe site, in cadrul site-ului sa practice si sa ofere servicii folosind metode care nu sunt in Anexa 1, Politica de confidentialitate

3.14. In situatia in care Site-ul este tras la raspundere sau i se impune o penalitate in legatura cu incalcarile drepturilor si/sau intereselor tertilor savarsite de catre Utilizator, precum si a interdictiilor sau restrictiilor stabilite de lege, acest Utilizator este obligat sa compenseze integral pierderile site-ului.

3.15. In cazul incalcarii termenilor acestui Acord, a aplicatiilor acestuia, a conditiilor de utilizare a anumitor Servicii de Site sau a legilor statului roman si a spatiului comunitar european, Site-ul are dreptul de a bloca (temporar sau permanent) sau de a sterge contul Utilizatorului, precum si interzicerea accesului la anumite Servicii si stergerea oricaror informatii specificate de Utilizator in Contul Personal sau Continutul postat de acesta fara notificare prealabila.

3.16. Site-ul nu este raspunzator fata de Utilizator sau de terti pentru incetarea accesului la Site in cazul incalcarii de catre Utilizator a oricarei prevederi a prezentului Acord sau a altui document care contine termenii de utilizare ai Site-ului.

4. Notificari.

4.1. Site-ul are dreptul de a trimite Utilizatorului la adresa de e-mail specificata in Contul sau personal mesaje electronice informative (denumite in continuare „Notificari”) despre evenimente importante, notificari despre aparitia de noi mesaje, continut sau raspunsuri adresate intr-un mod sau altul legat de Utilizator.

4.2. Utilizatorul are dreptul de a refuza in mod independent sa primeasca anumite tipuri de Notificari, facand note corespunzatoare in Contul personal.

 

5. Alte prevederi.

5.1. Acest acord este guvernat si interpretat in conformitate cu legile statului roman si a spatiului comunitar european. Problemele care nu sunt reglementate de prezentul acord vor fi rezolvate in conformitate cu legislatia statului roman si a spatiului comunitar european. Toate posibilele dispute care decurg din relatiile guvernate de prezentul Acord vor fi solutionate in conformitate cu procedura stabilita de legislatia actuala a statului roman si a spatiului comunitar european, conform normelor legii din Romania.

5.2. Daca, dintr-un motiv sau altul, una sau mai multe prevederi ale acestui Acord sunt declarate invalide sau inaplicabile, acest lucru nu afecteaza valabilitatea sau aplicabilitatea prevederilor ramase ale Acordului.

5.3. Informatiile postate pe Site nu trebuie interpretate ca o modificare a acestui Acord.

5.4. Nimic din Acord nu poate fi inteles ca stabilirea intre Utilizator si Site a unor relatii de agentie, relatii de parteneriat, relatii pe activitati comune, relatii personale de munca sau orice alte relatii care nu sunt prevazute expres in Acord.

6. Rezolvarea litigiilor.

6.1. In cazul oricaror dezacorduri sau dispute intre partile la acest acord, o conditie prealabila inainte de a merge in instanta este prezentarea unei cereri (o propunere scrisa) pentru o solutionare voluntara a litigiului).

6.2. Destinatarul creantei, in termen de cel mult 30 zile calendaristice de la data primirii acesteia, notifica in scris reclamantului rezultatele examinarii creantei.

6.3. Partile convin asupra jurisdictiei litigiului la locatia Administratorului Site-ului. Litigiile sunt analizate in conformitate cu legislatia statului roman si a spatiului comunitar european.

7. Anexe la prezentul acord.

Lista aplicatiilor specificata in aceasta sectiune este obligatorie pentru ca Utilizatorul sa ia la cunostiinta si sa fie de acord cu prevederile enumerate in aceasta. In caz de dezacord cu oricare dintre prevederile din aplicatii, Utilizatorul nu are dreptul de a utiliza Serviciile Site-ului.

8. Oferim servicii de sanatate?

Nu furnizam servicii de sanatate. Serviciile de sanatate, in sensul Legii nr. 372/2011 privind serviciile de sanatate, nu sunt furnizate sau mediate prin intermediul Platformei. Medierea sau furnizarea de servicii de sanatate nu reprezinta nici intentia si nici scopul atat al Operatorului si al Terapeutilor, cat si al Platformei.

Prin rezervarea unei Sedinte, intrati in contact cu Terapeutul in mod voluntar si la cererea dumneavoastra. Recunoasteti ca acest contact si comunicarea din cadrul Sesiunii nu face parte din asistenta medicala, iar Terapeutul nu isi asuma responsabilitatea pentru sanatatea dumneavoastra.

In cazul in care primiti, in timpul unei Sesiuni, o recomandare din partea Terapeutului de a solicita ajutor profesional, sunteti obligat sa luati in considerare aceste recomandari si sa le luati in considerare in urmatoarea dvs. linie de actiune. Nici Operatorul si nici Terapeutul nu poarta nicio responsabilitate pentru actiunile dumneavoastra inainte, in timpul sau dupa Sesiune. Sunteti intotdeauna responsabil pentru toate deciziile si actiunile dumneavoastra.

9. Conditii de prestare servicii.

Serviciile de consultanta oferite de Medici/Terapeuti prin intermediul Platformei se rezuma la sfaturi medicale cu caracter general, cu scop informativ si oferite exclusiv in baza informatiilor transmise de catre Utilizator, fara a fi asimilate unui consult medical fizic.

Recomandarile oferite de Medici/Terapeuti prin intermediul Platformei cuprind informatii generale in legatura cu anumite afectiuni de natura psihica si nu trebuie interpretate in sensul in care ar reprezenta un consult medical fizic. Utilizatorul se obliga sa transmita Medicului/Terapeutului toate informatiile relevante privind starea de sanatate, istoricul medical, tratamentul sub care se afla. Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate cu privire la caracterul corect si complet al acestor informatii furnizate.

Sub nicio forma Utilizatorul nu va face apel la aceste servicii substituindu-le unei consultatii medicale fizice.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate privind Serviciile sau in legatura cu acestea. Orice incercare a oricarui Utilizator de utilizare frauduloasa, abuziva sau ilegala a Serviciilor sau orice incercare a oricarui Utilizator de utilizare a Serviciilor impotriva prevederilor prezentei conventii ori intereselor Administratorul Platformei sau altor persoane, confera Administratorul Platformei dreptul de a intrerupe ori suspenda pe durata decisa discretionar de Administratorul Platformei dreptul Utilizatorului de a utiliza in intregime sau in parte Serviciile ori de a accesa Platforma.

Serviciile sunt destinate numai pentru acces si utilizare de catre persoane fizice cu varsta de cel putin 18 ani. Accesand sau utilizand Serviciile, Utilizatorul declara si garanteaza ca are cel putin 18 ani si capacitatea deplina de a incheia aceasta conventie si de a respecta toate prevederile din Termeni si Conditii.

10. Politica de anulare a comenzilor.

In cazul in care doriti anularea unei comenzi, trebuie sa notificati imediat comerciantul, de preferinta prin telefon, transmitand numarul comenzii.
Daca anularea este acceptata, nu se aplica nicio taxa suplimentara de anulare. Daca comerciantul refuza anularea comenzii din cauza faptului ca livrarea continutului a fost trimisa comanda nu poate fi anulata.

In cazul in care anularea a fost solicitata la timp si Comerciantul a acceptat anularea comenzii, va vom returna sau re-credita debitul dumneavoastra cu suma totala in termen de pana la 7 zile lucratoare.

Comanda efectuata de catre Utilizator, poate fi anulata, fara nicio notificare prealabila si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
a) Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Utilizatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
b) Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de societatea noastra, in cazul platii online;
c) Datele furnizate de catre Utilizator, pe Platforma sunt incomplete si/sau incorecte;

11. Conditiile de restituire a platilor.

Cumparatorul are dreptul sa renunte la un Serviciu, respectiv sa primeasca banii inapoi in termen de 14 (paisprezece) zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri. Potrivit prevederilor OUG nr.34/2014, perioada de renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 (paisprezece) zile din ziua incheierii contractului, daca programarea consultatiei online intervine numai dupa 14 zile de la plasarea Comenzii si plata Serviciului ales.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail.

In cazul In care Cumparatorul isi exercita dreptul de retragere din Contract in cadrul termenului legal de retragere din Contract, acesta trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit Serviciul respectiv.

Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere. Suma va fi returnata astfel: pentru Comenzile achitate cu cardul de debit sau de credit – prin restituire in contul din care a fost efectuata plata.

Conditii returnare Servicii:

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returul va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.psihonet.ro

12. Modalitatile de solutionare a litigiilor.

  • Prezentul document este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.
  • Prin folosirea, vizitarea, vizualizarea, etc., a Website-urilor si/sau al oricarui continut trimis de catre Vanzator Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile „Termeni si conditii”.
  • Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

13. Abonamente.

  • Plata pachetului selectat se va efectua prin banca, iar contravaloarea acestuia urmează să fie achitată prin intermediul unui ordin de plată care va fi emis automat după selectarea abonamentului. 
  • Prestatorul (Psihonet.ro) este responsabil pentru furnizarea lunară a serviciilor conform pachetului ales. În cazul ofertelor și pachetelor plătite anticipat, tarifele vor fi negociate individual.

Inscrie-te la Newsletter-ul Psihonet.ro